Начин на приготвяне
В купа си смесваме смлените бисквити заедно с какато.
Към тях си добавяме и смлените орехи.
Вземаме си друга купа, поставяме прясно изцедения портокалов сок, добавяме към него меда и ампулата ром.
Всичко това разбъркваме добре, докато се стопи меда.
Сухите портокалови корички можем да настържем.
Сухите плодове ги слагаме да киснат в купата с портокаловия сок 30 - 40 минути.
За да се получи сместа, смесваме втората смес към бисквитената.
Добавяме и мекото масло и започваме да омесваме добре всичко.
След като е готова сместа, си оформяме топчета.
Всяко едно топче поръсваме със смлени орехи
Оставяме ги за 2 часа в хладилника и тогава поднасяме бонбоните на коледната трапеза.
Бисквитени бонбони за Коледа - вкусни, ароматни и ефектни!