Касадия

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
91
1508
7
08/07/2016
"Пригответе се да се изцапате, пригответе се да се наядете зверски, защото това е Касадия!"
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 289
  • Преглеждания за месеца805
  • Преглеждания за седмицата735
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото филе на ивици. Смесето го с лимона и подправките, разбъркайте и го оставете да се овкусява, докато приготвите зеленчуците.

Почистете чушките от дръжките и семките и ги нарежете на тънки ивички. Нарежете лука на тънки полумесеци. Загрейте олиото и запържете чушките и лука до омекване.

Добавете пилешкото филе и пържете още 5 минути, като разбърквате.

В друг тиган сложете малка част от маслото и разтопете на котлона. Сложете една от тортилите. Сложете до половината тортила настърган кашкавал и изчакайта да се разтопи.

Сложете от плънката с пилешкото филе и посипете с малко кашкавал. Захлупете с празната половина на касадията и натиснете леко с лъжица, докато се залепи с разтопения кашкавал. Повторете действието с останалите тортили и плънка.

Рецептата е адаптирана от Гответе с мен.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар