Вечеря с наденичка

Илияна ДимоваИлияна ДимоваМастър Шеф125566433157
10/07/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 417
  • Преглеждания за месеца98
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лука почистваме, измиваме и нарязваме на ситно. Целината белим и нарязваме на кубчета. Чушката почистваме от семената и нарязваме на ивички.

В маслото задушаваме, докато омекнат нарязаните зеленчуци и пасираната скилидка чесън. Прибавяме настърганите домати и варим соса, докато се посгъсти.

Наденицата нарязваме на кръгчета и подреждаме в намазана с мазнина тавичка и леко запичаме във фурната. Заливаме със соса.

Слагаме филийки от нарязаното топено сирене и запичаме до зачервяване.

Поднасяме със салата по вкус.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар