Гювече с броколи

14/07/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 940
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете броколите. Сварете ги в леко подсолена вода или на пара за няколко минути.

Загрейте лука, нарязан на кръгове (за около минута) в незалепващ тиган, ако желаете, може да добавите малко кокосово масло.

Нарежете домата на шайби. В гювечетата поръсени с галета, сложете задушения лук, след това доматите и накрая броколите, които предварително сте ароматизирали с щипка сол и щипка черен пипер или индийско орехче.

Залейте с малко сос Бешамел или добавете кашкавала, поръсете с галета, която във фурната ще стане на вкусна коричка. Печете на 200 градуса за около 15-20 минути.

Сервирайте с малко свеж зехтин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар