Омлет с овесени ядки

25/07/2016
"Един по-здравословен омлет за спортуващите ни приятели и всички, които държат на здравословното хранене "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 400
  • Преглеждания за месеца139
  • Преглеждания за седмицата37
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват с вилица и щипка сол на пяна. Добавят се овесените ядки и се разбърква добре.

Оставя се за 20-30 минути да омекнат овесените ядки. Може да добавите и други зеленчуци по желание.

Загрява се олиото в тиган, сипва се яйчената смес и пържим на умерен огън омлета от двете страни. Поднасяме с парче сирене, сладко или плодове по избор.

Пластмасов съд за белене на яйца - 9.5 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасов съд за белене на яйца - 9.5 см
6.60 лв.
Виж ››

Край на досадното белене на яйца - във всеки дом трябва да има поне по един такъв практичен съд за белене на сварени яйца

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Emilia Krumova
Emilia Krumova
04.02.2017 15:19
Ще го пробвам непременно
1
0
ВИЛИ-Виолета Матева
опитайте ,дано ви хареса :)))
0
1
Emilia Krumova
Emilia Krumova
04.02.2017 15:18
Поздравления ! Много добра идея , не се бях сетила за този омлет ☺☺☺
2
0