Пъстри бъркани яйца

цветослава кирковацветослава киркова
Готвач
393
1k
543
861
1
25/07/2016
"Казват старите хора, че колкото е по-пъстро, толкова е по-вкусно и ние хапваме от тези яйца и сме напълно съгласни с тях "
Приготвяне5 мин.
Готвене6 мин.
Общо11 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 120
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бъркани Яйца

Начин на приготвяне

Вземете тиган и налейте малко олио на дъното му, сложете да се загрее леко мазнината и дръпнете от котлона.

Чукнете яйцата, разпределете нарязаната на кубчета червена чушка, след това нарязания на кубчета колбас и сиренето нарязано на кубчета, сложете отново на котлона и пържете до готовност, поръсете тук-там с настърган на ситно ренде кашкавал.

Добавете от магданозеното песто или използвайте пресен магданоз, поръсете с чубрица и свалете от котлона.

Пластмасов съд за белене на яйца - 9.5 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасов съд за белене на яйца - 9.5 см
6.60 лв.
Виж ››

Край на досадното белене на яйца - във всеки дом трябва да има поне по един такъв практичен съд за белене на сварени яйца

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар