Салца за Палео хранене

Natalia GeorgievaNatalia Georgieva
Новак
22
44
28
37
26/07/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 087
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Салца

Начин на приготвяне

Сваряваме цвеклото и морковите, след което ги пасираме.

Задушаваме лука и изсипваме всичко да къкри на котлона докато се сгъсти салцата.

Тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
23.55 лв.
Виж ››

Заложете на домашната храна, особено ако имате тиган с двойно дъно, който готви вместо вас. Удобен, практичен, лесен за съхранение.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар