Салца за Палео хранене

Natalia GeorgievaNatalia Georgieva
Новак
22
44
28
38
26/07/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 338
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме цвеклото и морковите, след което ги пасираме.

Задушаваме лука и изсипваме всичко да къкри на котлона докато се сгъсти салцата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар