Руло Гъбена фантазия

Natalia GeorgievaNatalia Georgieva
Новак
224728
Руло Гъбена фантазия
Снимка: Natalia Georgieva
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
75 мин.
Порции
8-9

Необходими Продукти

  • свинско месо - 2 кг от врат, но и друг вид става
  • гъби - 300 г
  • лук - 1 глава
  • моркови - 2 бр.
  • хималайска сол - или морска сол
  • червено вино - 1/2 ч.ч.
  • чесън - 2 скилидки
  • черен пипер - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се овкусява със солта, начуква се да се оформи като тънък пласт, нарязва се на ситно чесънът и се поръсва заедно с черен пипер, оставя се настрани, докато се задушават гъбите с лука и морковите.

Когато плънката е готова се слага в единия край на месото по дължина и се увива на руло.

С конец се опасва рулото и се завързва добре, залива се с виното и се пече на 170 градуса за около 30-40 минути или до готовност

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: