Начин на приготвяне
Пригответе двата пудинга по оказания начин на опаковката. Във форма с ринг (24 см) на дъното излейте част от готовия крем, целите кроасани потопете в разтвореното кафе и подредете в кръг четирите, а петия в средата.
Сложете в празните места банани, нарязани на колелца, разпръснете отгоре половината шоколад - натрошен на дребно и половината плодове от вишневото сладко, като предварително сте ги изцедили от течността.
Може и леко да напръскате с течност от изцедените вишни. Излейте останалия крем отгоре. Загладете и след като изстине, приберете в хладилник за една нощ.
След като вече е охладен и стегнал сладкишът, отстранете ринга, украсете с банани нарязани на колелца и вишни. В средата натрошете и останалия шоколад и напръскайте с течността от сладкото.
Сладичко да ви е!