Начин на приготвяне
Месото се овкусява с половината соев сос, черен пипер и лимоновата кора. Пържолата трябва да е цяла и не много дебела, за да не остане сурова. Слага се на грил тиган за 3 минути от всяка страна, след което се реже на парчета по дължина.
За соса сипвате прясното мляко в тенджера и слагате на котлона. Когато се стопли добавяте настъргания кашкавал, горчицата, пресования чесън и малко черен пипер. Спанака режете на ленти и задушавате със ситно нарязан или рендосан лук за около 4 минути.
Тортилите може да купите готови и е нужно само да ги разрежете на 2, да ги поръсите с малко вода и да ги сложите на тиган да се стоплят.
Всяко парче тортила мажете с част от соса. Редувате 2 пъти парче пилешко и до него спаначено пюре и завивате на фуния или на триъгълник.
Отгоре поръсвате с черен пипер. Ако имате продуктите в наличност приготвянето не отнема повече от 15 минути.