Предястие с извара

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
27/07/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 773
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме краставицата и белим кората. Нарязваме на шест парченца, а после разполовяваме надлъжно, получават се 12 парченца. Леко издълбаваме с малка кръгла лъжичка.

В купа смесваме шест супени лъжици извара (60-80 г) с меко краве масло (3 с.л.), кетчуп (1с.л.) и заквасена сметана /1 с.л./. Разбъркваме хомогенно. Опитваме на вкус и посоляваме при необходимост. Парченцата краставички леко посоляваме и накапваме с няколко капки оцет.

Шприцоваме в тях розички от изварата. Украсяваме с листенца магданоз. Домата измиваме и нарязваме с остър нож на кръгли филийки. Подреждаме в чинийки и върху тях слагаме краставичките с изварата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар