Пълнена пилешка пържола

Пълнена пилешка пържола
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2
"Уверяваме ви, че гостите ви няма да станат от масата, докато не изядат всичко"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 500 г
  • кашкавал - 60 г
  • моркови - 1 бр.
  • олио
  • сол
  • черен пипер
  • риган
  • бяло вино - 50 мл
  • горчица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва като за пържоли на две части и се поръсва със сол, черен пипер, риган. Морковът се реже на дълги ленти, кашкавалът също на ленти. Всяка порция пилешко месо се намазва с горчица.

Отгоре се нареждат ленти кашкавал и морков, после се навиват на две рула. Поставят се в намазана с олио тава, отгоре се поливат рулата с малко олио и 50 мл бяло вино.

Покриват се с фолио и печем в загрята фурна 180 градуса за 40 минути. Изважда се тавата и фолиото се сваля, запича се отгоре до златисто поднасяме с пържени картофи или свежа салата. Това ястие без бира не може!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: