Начин на приготвяне
Разбийте белтъците на сняг. Добавете захарта на тънка струя и продължете да разбивате.
Накрая прибавете внимателно кафето. Застелете тава с хартия за печене и направете три кръга с различна големина.
Печете (сушете) на 100 градуса около 1 час. Извадете ги и оставете да се охладят.
Разбийте сметаната, към нея добавете заквасената сметана и леко разбъркайте.
Напълнете пош със звездовиден накрайник. Сложете единият блат на поднос.
Шприцовайте от крема, наредете половинки ягоди и поръсете с крокан. Захлупете с втория по-малък блат, пак сложете крем, плодове и крокан.
Завършете с най-малкия блат. Украсете с останалите плодове и крем. Залейте с карамеленото мляко.
За предпочитане е целувчената торта да се сглоби преди консумация, за да не омекват блатовете.
Целувчената торта със сметанов крем, крокан и плодове е готова.