Начин на приготвяне
За крема:
Изсипваме 850 мл прясно мляко в тенджера със захарта да заври на слаб огън.
В купичка чукваме яйцата, разбиваме с вилица. После добавяме брашното и пак разбиваме.
Доливаме 150 мл прясно мляко и разбъркваме хубаво, да няма бучки.
Изсипваме сместа при прясното мляко със захарта и започваме да бъркаме, докато се сгъсти на слаб огън.
Когато е готов кремът, го дърпаме от котлона, да поизстине малко - той още ще се досгъсти.
Разделяме крема за нашата торта на две - в единия крем добавяме течния шоколад и също разбъркваме.
Когато сме готови с кремовете, вземаме кафявия блат за торта и мажем с белия крем. Режем парчета банан.
След това слагаме бял блат, мажем с шоколадовия крем и пак банан. И така редуваме, докато свършат блатовете и кремът.
Отгоре намазваме плодовата торта с предварително разбитата течна сметана.
Отстрани украсяваме плодовата торта със сметанов крем със смлени фъстъци.
Отгоре редим киви и мандарини.