Начин на приготвяне
Измиваме пилешките гърди и подсушаваме добре .Изпържваме ги добре в олио до златисто. Изваждаме от мазнината и оставяме в съд с капак на топло. Обелваме и пасираме скилидките чесън.
Измиваме, белим и нарязваме на ситно целината. Задушаваме чесъна и целината в мазнината от пържене на пилешкото месо.Изсипваме боба и царевицата в голяма цедка и отцеждаме от водата.
Когато са добре отцедени ги прибавяме в тенджерата. Наливаме 800 мл топла вода и прибавяме кубче зеленчуков бульон. Ръсваме черен пипер на вкус. Варим супата около 15 минути.
Пилешкото месо нарязваме на филийки, прибавяме в супата и леко загряваме . Измиваме магданоза и при сервиране на супата украсяваме с листенца магданоз всяка порция.