Градинарски омлет

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1252
205
139
6
31/07/2016
"Обожаваме го, защото е приготвен с най-свежите зеленчуци от градината и е толкова вкусен "
Приготвяне30 мин.
Готвене65 мин.
Общо95 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 635
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и го запържете. Добавете чесъна и нарязания магданоз. Изсипете сместа в чиния.

В същия тиган задушете тиквичката и зелените чушки, нарязани на кубчета. След 15 минути свалете от котлона и ги изсипете в чиния.

Накрая задушете нарязаните червени чушки.Разбийте яйцата със сметаната, кашкавала, сол и пипер. Прибавете брашното, пресято с бакпулвера.

Получената смес разделете на три. Към едната добавете лука, към втората -тиквичката със зелените чушки и към третата - червените чушки.

В намаслена и поръсена с брашно форма изсипете сместа с лука. След това червените чушки и накрая тиквичките. Печете на 180 градуса 40 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар