Студено предястие с риба тон и сметана

12/08/2016
"Перфектното предястие е приготвено с много въображение и поднесено с финес"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо850
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете краставиците и ги срежете през средата, а след това и по дължина /да се получат лодки/. Издълбайте вътрешностите и овкусете със сол.

Напълнете ги с риба тон от консерва, върнете парченцата краставички, които сте отстранили от вътрешността, гарнирайте със заквасена сметана.

Поръсете с лимонов сок, полейте с майонеза и поръсете със ситно нарязан копър /може и сух/.

Поднесете охладено в подходящ поднос.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Христилияна Личева
Страхотна идея ще я пробвам.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв