Мешана скара

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф67376021515
11/09/2016
"Това е любимата ни салата!"
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 620
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото за кюфтета приготвяме от предния ден. Смиламе и оставяме да престои. На другият ден омесваме с нарязания на ситно лук, сол, чубрица, кимион, черен пипер.

Овкусяваме пържолите и патешкото месо с подправки или марината по собствен вкус (напр.оцет, олио.соев сос, лук, чесън, черен пипер).

Всичко оставяме да престои поне 4 часа. Нанизваме на шишчетата големи парчета от патешкото месо, оформяме кюфтетата от смляното месо.

Печем на загрята скара. Между наденичките, пържолите, кюфтетата и шишчетата редим и лентички бекон.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар