Начин на приготвяне
Накланяте една тавички и слагате всички подправки в получилия се наклон заедно с малко олио и вода, колкото да се получи кашичка от подправките.
Ако пържолите ви са много мазни, може да не слагате олио. Начуквате пържолите и започвате да ги овалвате в кашата от подправки и да ги редите в тавичката.
След като овкусите всички пържолите и ги наредите, покрийте тавата с фолио и ги сложете да се пекат в предварително загрята фурна на 180°C .
След един час махнете фолиото и ги запечете до готовност. Могат да се сервират с гарнитура по желание.
Рецептата има възможност да се допълни с гъби, които се нареждат върху свинските пържоли.
Това е една изключително лесна рецепта за крехки свински пържоли на фурна с приятно вкусен ефект.
Ако обичаш да си угаждаш с пържоли, виж как се правят най-добрите маринати за пържоли или си приготви перфектния гъбен сос за пържоли.
Коментари