Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Омлет»Омлет с кренвирш и кашкавал

Омлет с кренвирш и кашкавал

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Омлет с кренвирш и кашкавал2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Бърз омлет за обяд - за нула време ще го приготвите и хапнете"

Необходими Продукти

  • яйца - 5 бр.
  • кашкавал - 100 г
  • кренвирши - 1 бр.
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите са за 2 омлета. Разбийте яйцата със солта и черния пипер. Сипете малко олио в тиган.

Нарежете кренвирша на кръгчета и щом се сгорещи олиото наредете половината от тях в тигана.

Излейте и половината от разбитите яйца, поръсете с 50 г кашкавал и обърнете внимателно омлета. Повторете същото и с втория омлет.

Сервирайте със зеленчукова салата по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2.7
51
40
30
21
11
Дай твоята оценка: