Магданозен сос

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
14/09/2016
"Дали ще го поднесете с месо, риба или картофи, няма значение. Той може да превърне всяко ястие в истински шедьовър!"
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 975
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте в тиган олиото и запържете брашното до получаването на златист цвят. Залейте с млякото и варете до сгъстяване.

Нарежете на много ситно магданоза и го прибавете към млякото заедно с лимоновия сок.

Варете още 5 минути и махнете от котлона. Получава се гъст сос подходящ за меса и риба.

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар