Панирани кашкавалени хапки

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
16/09/2016
"За мезе или за вечеря - толкова вкусни панирани кашкавалени хапки ще се изядат за нула време!"
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 463
  • Преглеждания за месеца235
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът трябва да е хубаво узрял и да не е размекнат, а ако е по-мек го сложете за половин час в камерата.

Нарежете на малки квадратчета - не много тънки. Разбийте яйцата, сипете брашно и галета в отделни чинии.

Всяко парче първо потопете в брашно после в яйцата и на края в галетата. Пържете до златисто.

Мини бамбукови вилички 8,5см. 50бр.
Похапвай си вкусно с:
Мини бамбукови вилички 8,5см. 50бр.
1.00 лв.
Виж ››

Много удобни за хапване мини бамбукови вилички, които ще ви спестят безкрайното миене след поредното домашно парти. Качествени, симпатични и много практични - бамбукови вилички за забождане на вашите специални ордьоври, просто трябва да ги имате.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар