Панирани кашкавалени хапки

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1484140215175
16/09/2016
"За мезе или за вечеря - толкова вкусни панирани кашкавалени хапки ще се изядат за нула време!"
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 449
  • Преглеждания за месеца251
  • Преглеждания за седмицата42
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът трябва да е хубаво узрял и да не е размекнат, а ако е по-мек го сложете за половин час в камерата.

Нарежете на малки квадратчета - не много тънки. Разбийте яйцата, сипете брашно и галета в отделни чинии.

Всяко парче първо потопете в брашно после в яйцата и на края в галетата. Пържете до златисто.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар