Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Панирани кашкавалени пурички

Панирани кашкавалени пурички

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Панирани кашкавалени пурички1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Перфектните кашкавалени пурички за вашето мезе - консумирайте топли и в добра компания"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 250 г
  • бира - 5 с.л.
  • брашно - 3 с.л.
  • бакпулвер - 1 щипка
  • яйца - 1 бр
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала на парчета с дебелина около 1.5 см и дължина до 5 см.

Смесете жълтъка, брашното, бирата и бакпулвера. Добавете белтъка, разбит на твърд сняг.

Парчетата кашкавал се потапят в сместа за паниране и се изпържват с сгорещеното олио.

Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за паниран кашкавал или пробвай тези панирани сиренца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: