Турски катми

Ro ZiRo ZiНовак331218
21/09/2016
"Ако и вашето семейство обожава катмите, препоръчваме ви от сърце тази рецепта "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
28 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо80 238
  • Преглеждания за месеца1577
  • Преглеждания за седмицата123
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена28

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се смесват, сместа става като гъста боза.

Покрива се с кърпа и се оставя да втаса за 30 мин.

След това в намаслен и нагорещен тиган се сипва по 1 черпак и се изпича до златисто от двете страни.

Вече готовите катми се мажат с масло.

Рейтинг

5 5
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Ella Alanova
Ella Alanova
16.06.2018 12:01
И аз добавих вода, гъстичка стана сместа. А може би трябва да е гъста.., няма повече информация от автора
0
0
Elena Kostadinova-Stojano
Станаха мнооогоооо вкусни
0
0
Caseopea
Caseopea
01.05.2017 09:53
Моята баба правеше специално повече за да останат. На другият ден ги заливаше в една тавичка с горещо подсладено прясно мляко и ги покриваше за да се задушат. Обожавах ги. Сега е време да изненадам моите мъже с нещо вкусно от моето детство. Благодаря за рецептата.
1
0