Пълнен шаран

цветослава кирковацветослава киркова
Готвач
393
1k
543
863
1
06/10/2016
"Майсторско изпълнение, с което да впечатлите гостите на трапезата "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 713
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пълнен Шаран

Начин на приготвяне

Нарежете кромида на дребно и го задушете, добавете нарязаните на едро гъби и след това ориза, пържете, докато оризът придобие стъклен цвят, налейте вода, добавете подправките и оставете на котлона, докато течността се изпари.

Изкормете шараните, измийте ги и ги посолете от вътрешната страна, напълнете с плънката и прихванете отвора с клечки за зъби (по желание може и да го зашиете) .

Сложете рибата в подходяща тава върху хартия за печене, налейте мазнина и покрийте с фолио, печете около 30 минути на 220 градуса, след това свалете фолиото и допечете рибата.

Отгоре може да подредите резени чушки и лимон.

Кръгла емайлирана тава с декор 36 см-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла емайлирана тава с декор 36 см
24.99 лв.
22.99 лв.
Виж ››

Практична кръгла емайлирана тава, която намира широко приложение във всяка кухня, защото в нея се приготвят вкусни ястия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар