Начин на приготвяне
Лука нарежете на много дребно и го добавете към каймата. Добавете яйцето, подправките и галетата. Разделете каймата на 6 еднакви части. Сварете яйцата и ги нарежете. Моркова нарежете на лентички.
Вземете едно топче кайма и го разстелете върху прозрачно фолио, сложете по едно сварено яйце, лентички печени чушки, лентички морков, парче топено сирене и грах.
Оформете малко рулце. Така приготвени подредете рулцата в подходяща тавичка, намажете ги отгоре с олио и налейте малко вода в тавичката.
Ако са останали моркови, добавете и тях в тавичката, завийте с фолио и печете за 35 минути, след което свалете фолиото и допечете до златисто. Сервирайте рулцата с гъбен сос или друга гарнитура по избор.