Начин на приготвяне
Нарежете свинското месо на малки, тънки пържолки. Начукайте с дървено чукче. Овкусете със сол, соев сос, черен и бял пипер.
Оставете месото за около 30 минути, за да поеме от подправките и се овкуси.
Нарежете топеното сирене на парчета. Сложете върху всяко парче месо от топено-пушеното сирене. Завийте месото на руло. В подходяща тавичка, налейте зехтина и виното.
Подредете руладите. Намажете ги с глазура.
Покрийте тавичката с алуминиево фолио. Изпечете в загрята фурна, докато месото се изпече.
По желание може да откриете фолиото и да допечете до хрупкава коричка. Още топли, намажете руладите отново с балсамова глазура.
Свинските рулади с пушено сирене и балсамова глазура са чудно ястие.