Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Руладини»Свински рулади с пушено сирене и балсамова глазура

Свински рулади с пушено сирене и балсамова глазура

Свински рулади с пушено сирене и балсамова глазура
Снимка: Веселина Константинова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"Гарнитура може да сложите, каквато обичате, ние обаче държим на тези свински рулади с пушено сирене"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г бут
  • сол
  • черен пипер
  • бял пипер
  • сирене - 200 г пушено топено
  • червено вино - 1 к.ч.
  • соев сос - 3 с.л.
  • зехтин - 3 с.л.
  • балсамова глазура - CREMAceto
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на малки, тънки пържолки. Начукайте с дървено чукче. Овкусете със сол, соев сос, черен и бял пипер.

Оставете месото за около 30 минути, за да поеме от подправките и се овкуси.

Нарежете топеното сирене на парчета. Сложете върху всяко парче месо от топено-пушеното сирене. Завийте месото на руло. В подходяща тавичка, налейте зехтина и виното.

Подредете руладите. Намажете ги с глазура.

Покрийте тавичката с алуминиево фолио. Изпечете в загрята фурна, докато месото се изпече.

По желание може да откриете фолиото и да допечете до хрупкава коричка. Още топли, намажете руладите отново с балсамова глазура.

Свинските рулади с пушено сирене и балсамова глазура са чудно ястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: