Начин на приготвяне
Майонезата я смесваме с 1 с.л кисело мляко, за да стане вкусът по-лек. Слагаме ги в купа и объркваме. Леко слагаме сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме с лъжица. Почистваме лука, моркова и ги измиваме. Сваряваме моркова във вода. Сваряваме яйцата и ги белим.
Обелваме ябълката и махаме семките. На дъното на купа за салата или дълбока чиния за салата нареждаме лука. Лука сме го нарязали на полумесеци. С лъжица нанасяме от майонезената смес. Следва ред рендосани яйца. Майонезена смес.
Следва ябълката, като също я настъргваме и разпределяме. Нанасяме пак от мойонезената смес. Следва свареният морков. Настъргваме го отгоре и го разпределяме на равен слой, нанасяме от сместа с майонезата. Пак мажем с майонезената смес.
Най-накрая поръсваме с настърган кашкавал. Поръсваме с черен пипер. Оставяме салата да си поеме от майонезата. Салатата е от руски кулинарен сайт.