Начин на приготвяне
Сметаната се разбива на сняг. В купичка сипвате прясно мляко, колкото да може да потапяте свободно бисквитите.
В поднос се редят изправени бисквитите, като всяка бисквита потапяте първо в прясното мляко за малко. Слагате я в подноса и придържайки я, с гърба на лъжица слагате и размазвате хубаво сметаната.
Докато придържате с едната ръка, с другата взимате още една бисквита. Потапяте в млякото. Залепвате за първата и отново мажете гърба хубаво със сметана. Така редувате докато не свършат бисквитите.
С остатъка от сметаната измазвате хубаво цялата бисквитена торта.
Декорирайте тортата по свой вкус. Слагате я в хладилника да преседи - най-добре една нощ, за да поемат хубаво бисквитите.
Сервирайте Ефектната Бисквитена торта, като нарежете диагонални парчета с дебелина 2-3 пръста.