Начин на приготвяне
В една купа се смесват захарта, маслото, брашното и бакпулвера. Разбиват се много добре.
В друга купа разбийте яйцата, добавете млякото и получената смес прибавете към брашнената. Разбъркайте хубаво да се смесят.
Пригответе си формата за кейк попс. Намажете гнездата с масло и всяко го напълнете до ръба.
Затворете с втората част от формата и печете на 180 градуса около 20-25 минути. Извадете и оставете топчетата да изстинат.
Разтопете шоколада с бучка масло. На всяко топче забодете клечка и ги потапяйте в разтопения шоколад.
Забодете ги върху стиропор или нещо друго подходящо, за да стоят изправени.
Разточете фондана, изрежете кръгчета около 7-8 см. Направете им с помощта на сламка очи и уста.
Всяко кръгче поставете върху кейк попса и леко притиснете, за да се залепи.
Кейк попсът Духчета са готови.