Крехко месце с краставички и червен лук

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
4k
5
30/10/2016
"Застудяването - причина номер 5 да хапвате крехко свинско месце с краставички и червен лук "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 245
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате и нарязвате плешката на средно големи парчета.

Червения лук режете на ивици, а киселите краставички - на дълги ленти.

В дълбок тиган загрейте олиото и сложете свинското месо да се пържи, след като малко се позапържи, сипете 1 к.ч. вода и оставете да поври с капак.

Като остане на мазнина, овкусете с подправките, добавете лука, краставичките и царевицата.

Пържете до зачервяване.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар