Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Сладки Рула»Пандишпанови рула с глазура

Пандишпанови рула с глазура

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k8k6
Пандишпанови рула с глазура
Снимка: Добринка Петкова
1 / 2
26/06/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
20
"Вкусни пандишпанови рула, които ще станат любими на цялото ви семейство"

Необходими Продукти

  • За всяко руло
  • яйца - 4 бр.
  • захар - 1 ч.ч.
  • брашно - 1 ч.ч.
  • бакпулвер - 1 ч.л.
  • за крема
  • крем - 2 бр. Оле ванилия (по 80 г)
  • сметана - 300 мл
  • фарситура - 50 г брюле
  • фарситура - 50 г малина
  • за украса
  • фарситура - 100 г малина
  • фарситура - 100 г брюле
  • фондан
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта. Добавете брашното с бакпулвера. Разбъркайте и изсипете сместа в тава, застлана с хартия. Печете на 180 градуса около 20 минути.

Извадете и завийте на руло заедно с хартията. По същия начин направете и второто руло. Направете крема според указанието.

Разбийте сметаната и я добавете към крема. Разгънете блата, свалете хартията и намажете с 1/2 от крема. Поръсете с фарситура брюле и завийте на руло.

Намажете цялото руло със сметана и залейте с фарситурата.

По същия начин направете и второто сладко руло. Украсете с цветя от фондан.

Пандишпановите рула с глазура са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: