Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фарфале с пушена пъстърва

Фарфале с пушена пъстърва

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k2k5
Фарфале с пушена пъстърва1 / 2
31/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Намираме комбинацията от паста и риба за неустоима и много ѝ се наслаждаваме"

Необходими Продукти

  • фарфале - 350 г
  • пушена пъстърва - 2 бр.
  • замразен грах - 150 г
  • гъби - 250 г
  • лук - 1 глава
  • олио - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • лимон - 1/2
  • балсамов оцет - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразявате граха. Нарязвате гъбите, а лука накълцвате. Изпържвате гъбите в малко масло.

С останалото олио се задушават грахът и лукът. Овкусявате със сол, черен пипер и настъргана кора на лимон.

Сварявате фарфалето, добавяте гъбите и оцета.

Кожата на рибните филета се отстранява и месото се накъсва на парчета. Добавя се към пастата заедно с граха и лука.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: