Чорба от свинско месо и праз лук

01/11/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф124866330957
"Ароматна и сгряваща супа, идеална за студените дни "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 412
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото, нарязваме на хапки и запържваме в олиото. Като омекне се прибавя измитият и нарязан ситно праз. Задушаваме няколко минути и наливаме топла вода - 1.5 л.

Като заври прибавяме изчистени и нарязани на ситно моркови, сол, червения пипер, ориза и варим супата приблизително 20 минути .

Прибавяме и нарязаната ситно целина. Варим още до готовност. При необходимост доливаме вода.

Готовата чорба застройваме с разбити кисело мляко и яйце, като внимателно ги прибавяме с непрекъснато разбъркване.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар