Начин на приготвяне
Измиваме си добре месото и го подсушаваме. Нарязваме го на средни хапки.
В съд поставяме соевият сос, заедно с кимиона и черният пипер и към тях добавяме свинските късчета. Оставяме така за около 30 минути.
Почистваме си лука и праза и него нарязваме. Поставяме си тигана, заедно с олиото, на котлона и оставяме да се загрее.
Към него добавяме овкусеното месо, като разбъркваме и добавяме червения пипер. Оставяме за около 5 минутки да се запържи добре и след това добавяме нарязаните праз и лук.
Разбъркваме отново, след което добавяме и виното. Оставяме ароматния свински кебап да се готви, докато месото е готово, като разбъркваме периодично.
Сервираме кебапа от свинско месо с праз и лук, поръсен с черен пипер
Коментари