Катък с печени чушки и орехи

08/11/2016
"Любимата ни селска разядка, която чудесно допълва и домашното червено вино и изисканото розе от избата "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 568
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и изчистете от семенника печените чушки.

Нарежете ги на много ситно и ги поставете в гевгир да се изцедят от водата.

Нарежете на ситно чесъна и орехите, в купа ги объркайте с цеденото кисело мляко.

Добавете чушките, олиото и разбъркайте.

Ако салатата ви е безсолна добавете и сол.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар