Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Млечна салата»Печени червени чушки с катък и орехи

Печени червени чушки с катък и орехи

Печени червени чушки с катък и орехи
Снимка: Веселина Константинова
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
10
"Не бива да оставяте питието си самотно на масата без мезе!"

Необходими Продукти

  • катък - 500 г
  • чушки - 1 буркан консервирани, около 500 г (печени червени)
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • орехи - 1 ч.ч.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чушките на лентички и ги отцедете. Изсипете катъка в подходяща купа. Добавете чушките.

Обелете скилидките чесън и ги нарежете на ситно или ги пресовайте. Добавете ги към сместа, заедно със ситно нарязаните орехи.

Овкусете със сол. Разбъркайте до еднородност. Охладете млечната салата преди сервиране.

Печените червени чушки с катък и орехи са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
54
40
31
20
10
Дай твоята оценка: