Малки кашкавалени топчета

08/11/2016
"Обещайте, че когато приготвите от тези кашкавалени топчета, ще ни поканите и нас да ги опитаме?"
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 036
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа рендосайте кашкавала. Добавете яйцата, солта и брашното, объркано с бакпулвера.

Омесете сместа, покрийте с фолио и я сложете във фризер докато стегне.

Оформете малки топчета. Всяко топче оваляйте в брашно, разбитите яйца и галета. Изпържете в горещо олио.

Пресовайте чесъна и го разбъркайте с киселото мляко и майонезата.

Сервирайте соса към изпържените кашкавалени топчета.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Станислава Вълкова
Стават чудесни и вкусни.
0
0
Яница Николова
Много вкусни,понякога панирам и с корнфлейкс.
1
0