Кюфтенца с моцарела и кашкавал

10/11/2016
"Вкусно похапнете и непременно с вино поднесете!"
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции7-8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 062
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите и ги обелете, после настържете на ренде заедно с кашкавала в купа. Добавете яйце, галета, ситно нарязан магданоз, сол и черен пипер. Разбърква се картофена кайма, да се смесят продуктите.

Моцарелата нарежете на малки кубчета. Взема се топче картофена смес и се сплесква с ръце. В средата поставете парченца моцарела и хубаво затворете , като оформите кюфте. Брашното сипете в чиния, всяко кюфте се овалва в брашно, леко се изтупва от излишното брашно и пържим в загрято олио до зачервяване.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Фати Камберова
Много привлекателни и апетитни!
0
0