Кисело зеле с праз и ориз

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2954168903
26/01/2018
"Като заклети почитатели на Българскана кухня, препоръчваме на всички да опитат това кисело зеле с праз и ориз Направо се топи в устата "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 071
  • Преглеждания за месеца223
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нарежете праза на ситно и запържете. Прибавете киселото зеле, нарязано на ситно, и ориза.

Запържваме, докато оризът стане прозрачен. Залейте с 2 ч.ч. вода и прибавете подправките.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 40-60 мин.

Забележка: Имах останала 1 пържола и я прибавих към ястието да не е съвсем постно, но и без нея ще е страхотно.

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар