Начин на приготвяне
Отделя се 100 мл подсладено прясно мляко за потапяне на бисквитите.
Останалото мляко със захарта се загрява в тенджерка. Пудингът се разбива с два черпака мляко на каша и се сипва на тънка струя във горещото мляко, като се бърка непрекъснато да не загори.
След 2 минути сгъстява и снемаме от котлона, веднага се добавя маслото и черният шоколад и се разбърква, докато се разтопят.
В поднос или чиния сипваме малко крем на дъното, отгоре се нареждат топени за секунда бисквити в прясно мляко, а отгоре се покриват с крем.
След втория ред бисквити и крем се нарежда един ред кръгчета банан, после отново крем, бисквити и се завършва с крема.
Поръсваме обилно с настърган бял шоколад и охлаждаме за 1-2 часа да стегне.
Нарязва се и сервираме.