Пъстърва с девесил във фолио
Pastrmka sa selenom u foliji
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Пъстърва с девесил във фолио

Пъстърва с девесил във фолио

Пъстърва с девесил във фолио
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
1 / 2
25/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1
"Семпла, но много ароматна и сочна пъстърва, която няма как да не опитате"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете, измийте и подсушете рибата. Посолете и в прореза сложете резени лимон и девесил.

Поставете рибата върху фолио и върху нея наредете ленти морков. Увийте я като бонбон и изпечете в загрята фурна на 200 градуса за 30 минути.

Измийте картофите и ги сварете необелени.

В купа нарежете лука, магданоза и маслините.

Обелете сварените картофи, нарежете ги на дребно и ги прибавете в купата. Овкусете и разбъркайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: