Шоколадова торта Зеленчукова градина

30/11/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
"Една торта, приготвена с толкова любов и въображение, че направо ни е жал да я разрежем "
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции18
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо477
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всеки блат пригответе от 3 разбити яйца с 150г захар. Добавят се 3 с.л мляко и 3 с.л олио. Накрая се добавя пресятото брашно (130г), бакпулвера и 15 г какао. Изпечете всеки блат в тавата на фурната.

Оставете да се охладят и ги разрежете на две, така ще получите 4 блата. Пригответе всеки крем според указанието на опаковката. Към всеки добавете съответния разтопен и охладен шоколад и разбитата сметана.

Хубаво ги разбъркайте. Поставете един блат върху подложка. Сиропирайте със захарен сироп. Намажете с бял крем и поръсете с част от малините. Покрийте с втори блат, сиропирайте и намажете с кафявия крем.

Поръсете с натрошения шоколад. Покрийте с трети блат, сиропирайте и намажете с бал крем.Поръсете с малини и покрийте с последния блат. Измажете цялата торта с разбита сметана. Украсете я с предварително направените фигурки от фондан.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Биляна Владова
произведение на изкуството. браво
0
0
цветослава киркова
Ще ги разбиеш, най-добрата си :*
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв