Сухари

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
2k
5
7k
26/01/2012
"Ето как да си приготвите вкусни домашни сухари "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 274
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • хляб - селски или франзели
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете хляба на тънки еднакви филии с дебелина между 5-8 мм.

Разпределете ги върху тензух и ги сушете в продължение на 2 седмици на проветриво място, като ги обръщате през 2 дена.

Готовите сухари се съхраняват в кутия или платняна торба.

По-бърз вариант е да ги изсушите в много слаба фурна (около 90 градуса) с вентилатор.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар