Супа с пуешко месо

Ваня БлагоеваВаня Благоева
Готвач
197
1k
218
634
3
28/12/2016
"Пилешката супа си има нов и вкусен помощник в борбата с настинките - това е супата с пуешко месо "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 859
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пуешка Супа

Начин на приготвяне

В тенджера слагаме гърдите, доливаме вода и варим до готовност. През това време почистваме картофа, измиваме го и го нарязваме на дребни кубчета, почистваме моркова и лукът, измиваме ги и ги нарязваме и тях.

Домата го почистваме от люспите и нарязваме на дребно, добавяме и граха в тенджерката.

Доливаме около литър и половина - два вода, добавяме олиото и слагаме на котлона, щом се полусварят зеленчуците добавяме предварително накъсаното пуешко месо на дребно, варим още 10-15 минути и добавяме фидето и подправките.

Щом фидето е готово махаме пуешката супа от котлона.

Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
55.45 лв.
Виж ››

Единственото по-хубаво нещо от това да имаш голямо семейство и куп верни приятели, е да приготвяш храна за всички тях. Това вече е възможно с голямата дълбока тенджера с вместимост от цели 5.3 л. Тази тенджера от неръждаема стомана улеснява всяка домакиня и това е безспорен факт.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар