Гювечета с домашна наденица

11/01/2017
"Наречете ги мераклийски, наречете ги богати - както и да ги наречете, няма да сбъркате Но ще сгрешите, ако не ги опитате още сега "
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 102
  • Преглеждания за месеца267
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гювечетата се намазват обилно с маргарин. Нарязват се картофите и се объркват с подправките. Нарязват се надениците.

Сиренето и кашкавалът се разделят на по пет части и започваме да пълним гювечетата като слагаме ред картофи ред наденичка.

Слагаме по един печен пипер, едно парче сирене и кашкавал, две маслини, домати консерва. Към всяко гювече прибавяме около 20 мл вода.

Печем ги около 1 час и 20 минути. Изваждаме гювечетата от фурната и чукваме на всяко по едно яйце и отново ги затваряме. След 5 минути са готови.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар