Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Аламинути»Чешко пържено сирене

Чешко пържено сирене

Румяна милчеваРумяна милчева
Чирак
1305031511
Чешко пържено сирене1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
1 мин.
Общо
11 мин.
Порции
4
"Няма да повярвате, но тази вкусотия се готви за 1 минута"

Необходими Продукти

  • брашно - 50 г
  • галета - 200 г
  • едам - 300 г сирене
  • яйцата - 1 бр.
  • масло - 300 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме сиренето на филийки с дебелина 1 см.

Разбиваме хубаво яйцето.

Първо потапяме сиренето в брашно, яйце и галета и слагаме да се пържи в горещото олио за 15 секунди, защото ако го държим по-дълго, ще се затече.

Ако не искаме да се разтече, можем преди да го панираме, да го сложили във фризера.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: