Начин на приготвяне
Нарежете свинското на 4 пържоли и ги начукайте хубаво на тънко, като ги посолите и добавите черен пипер.
Подредете ги в тава и ги залейте с маринатата, приготвена от смесените вино, ракия, мед. Оставете да престоят за 4 часа, като покриете тавата.
В малко олио и запържете нарязаните гъби и бекона. Овкусете ги с малко сол и червен пипер. Краставичките нарежете на ленти, както и кашкавала.
Вземайте пържола и по средата нареждайте по дължина краставички, кашкавал, сварени яйца и гъбки с бекон. Завийте на роле и стегнете с дебел конец.
Подредете ги върху тава, застлана с алуминиево фолио и леко намазнено.
Сложете солените рула да се пекат в загрята фурна на 200 градуса около 45 минути, като ги обръщайте от време на време.
Свинското роле е много вкусно.