Начин на приготвяне
Първо сваряваме 3 от яйцата да са твърдо сварени. След като станат яйцата, веднага ги заливаме със студена вода, да се охладят.
Пилешкото филе нарязваме на по-малки парчета от 1-2 см. Слагаме в купа и нарязваме на ситно чесън, копър, магданоз. Подправете със сол и черен пипер, добавете нишестето, яйцата 2 и 2 голяма супена лъжица заквасена сметана.
Разбъркайте и оставете в продължение на 10 минути. Ще стане течно, но при пърженето ще стегне, ако желаете, можете да добавите една супена лъжица брашно.
През това време нарязваме краставиците, репичките и яйцата на филийки. Ситно нарязан зелен лук. Подправяме със сол и се смесва с остатъка от заквасена сметана.
Загрейте тигана с няколко капки олио. Поставете сместа с лъжица на средна температура в продължение на 5-6 минути до златисто кафяво от всяка страна.